Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Laipni lūgti atpakaļ!

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 Zivs ar dārzeņiem
Autors: mā
Datums:   03.07.2020 22:09

Kā zināms, esmu vienmēr bijusi diezgan liela blondīne virtuvē. Toties man tagad ir divi ēst gatavotāji mājās.
Defaultā Programmētājs, bet arī mans mazais meitēns ir izaudzis liels un iemācījies ļoti garšīgi gatavot.

Viena no viņu abu receptēm ir uz pannas sautēta zivs ar dārzeņiem.

Ņem visus iespējamos, mājās atrodamos dārzeņus, bet vislabāk
šampinjonus, cukini, papriku, var arī brokoļus, sagriež gabaliņos un liek to visu uz padziļas pannas un sāk uz plīts sautēt, var pieliet nedaudz ūdens, lai nepiecepas. Tam vidū liek svaiga laša filejas ar ādu no vienas puses gabalu, kam uzber sāli un piparus un uzspiež nedaudz citrona sulas. Sautē, kamēr viss šķiet gatavs.
Klāt pievāra rīsus.

Sanāk fantastiski garšīgi! :)))

Bildes man pagaidām nav, jo šis ēdiens pazūd zibenīgi. Kad tiks gatavots, nofočēšu. :))

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: Titi
Datums:   03.07.2020 23:16

Kaut ko līdzīgu, ja pārvarēšu slinkumu, plānoju cepamajā maisā, tur var griezt lielos gabalos:)

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: azebra
Datums:   04.07.2020 00:37

šādi tas izskatās pannā

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: mā
Datums:   04.07.2020 01:18

Jā, tā pati zivs tai pannā vien ir! :) Tikai, ja no telefona vertikālas bildes ievieto, tad viņas forums nepagriež.

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: dingo
Datums:   04.07.2020 13:43

Es šitādu arī cepu, tikai cepammmaisā. Otra variācija - vistas filejas gabali zivs vietā. Reizēm pielieku arī kādu kartupeli, tad nav rīsi papildus jāvāra un man vairāk kartupeļi garšo, visus dārzeņus pirms maisā likšanas samaisu ar lāsīti eļļas un daudz garšvielām. Bet visi variani izskatās garšīgi!

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: mā
Datums:   04.07.2020 15:47

Cepamais maiss kaut kad sen, sen atpakaļ kaut kam vienreiz tika pamēģināts un atzīts par nekam nederīgu. :D

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: Titi
Datums:   04.07.2020 20:33

Nemāki lietot:D
Man ir sanācis tik labi, ka liku ar visu maisu (uz lielā ovālā šķīvja) viesiem uz galda un tie pēc tam apgalvoja, ka man esot pavāra talants :D (ziemā bija cūkas stilbs, pavasarī vistas fileja apelsīnos, sulā + kaut kas karijam līdzīgs ar sark. pipariem). Tagad abas labākās draudzenes (daudz labākas kulināres par mani) vienmēr bikli saka - "Mēs tik mākam vienkāršus ēdienus".

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: marfa
Datums:   04.07.2020 21:31

man arī cepammaisā labāk patīk, cepene pēc tam nav jābērž :))
un sulīgāks sanāk, neiztvaiko susliņas, sīpoli tādi feini sacepinās.

 Re: Zivs ar dārzeņiem
Autors: mā
Datums:   06.07.2020 16:13

Meitenes -> Es pati to negatavoju. Tikai dalos ar jums ar savu divu pavāru receptēm. Programmētājam cepammaiss nepatīk, un mums mājās ļoti daudz kas tiek gatavots dziļā pannā uz plīts, par zupas un sautējumi. :))

 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Informāciju par pievienotiem komentāriem nosutīt uz manis norādito e-maila adresi
  Autorizācija   *