Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Laipni lūgti atpakaļ!

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 Vienkārši vai izsmalcināti?
Autors: nu
Datums:   16.06.2021 08:52

kad taisāt ēst- vai gatavojat arī kaut ko sarežģitu un izsmalcinātu?
Neērti atzīt, bet man patīk, ja ir vienkārši un ātri...

 Re: Vienkārši vai izsmalcināti?
Autors: Titi
Datums:   19.06.2021 18:16

Jo vienkāršāk, jo labāk. Reizēm gan pasapņoju par izsmalcinātu gardumu gatavošanu, bet šobrīd nav laika.
Astoņkājis, kurš man ļoti garšo, gatavojams vienkārši:))

It kā ne tik eksotisks un mazāk veselīgs ēdiens kā čebureki pagaidām nepiepildīts sapnis.

 Re: Vienkārši vai izsmalcināti?
Autors: nu
Datums:   21.06.2021 09:08

kas tur par knifu ar čeburekiem, vai sarežģīti gatavot?
Čebureki man garšo...

 Re: Vienkārši vai izsmalcināti?
Autors: Titi
Datums:   29.06.2021 00:38

Bail domāt par čebureku gatavošanu - tā sakārojās...
Liepājas it kā prastā ēstuvē bija tādi čebureki, ko vēl nesen pieminēja Rīgā kāds ostas darbinieks.
Būtu jāsaņemas, jāapgūst, vismaz reizi nedēļā vai ik pa pāris nedēļām varētu gatavot. Neturu mājās pat miltus, bet čebureku dēļ varētu, tikai nav garantijas, ka izdosies tādi kā kādreiz, jo gaļas kvalitāte mainījusies.
Var likt sēnes arī.

 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Informāciju par pievienotiem komentāriem nosutīt uz manis norādito e-maila adresi
  Autorizācija   *