Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Laipni lūgti atpakaļ!

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 Kādas pannaslietojat?
Autors: mm
Datums:   03.08.2021 19:23

Nu, man joprojām ir vecā labā Krievijā ražotā čuguna panna. Kaut kā neprotu apieties ar tām smalkajām. Kā jums?

 Re: Kādas pannaslietojat?
Autors: Titi
Datums:   04.08.2021 01:21

Man Kichen Aid pannu kolekcija no pēdējās Maxima akcijas kā fanātiskam kulinārijas entuziastam, pat vokpanna un grilpanna.
Izcilas, praktiski nav jāmazgā, izslauku karstas ar virtuves dvieli, darbojos tajās tikai ar termoizturīgiem plastmasas rīkiem.

Ir Stone Legend Dormeo 16 cm panna vienas olas cepšanai, bija grūti pierast, ka plānāka, jālieto mazais deglis un maza liesmiņa, nekāda vaina.

Nezinu, cik smalkas, apiešanās vienkārša, izturību pret skrāpējumiem ar metāla rīkiem neesmu pārbaudījusi, aukstu ūdeni pēc cepšanas virsū neesmu gāzusi- nav vajadzības.
Taukvielu vajag minimāli.

 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Informāciju par pievienotiem komentāriem nosutīt uz manis norādito e-maila adresi
  Autorizācija   *