|
 |
Laipni lūgti atpakaļ!
Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".
Foruma niku statistika
Forumiešu horoskopu statistika
Foruma lietošanas noteikumi
Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv
|
|
Ķēķis
kliņģera recepte |
Autors: no Centra Datums: 31.03.2010 22:47
Vai lūdzu kādai nav pa rokai tāda ļoti klasiska un konservatīva kliņģera recepte?
Nesen Spānijā nopirku riktīgi labu safrānu - Azafran de la Mancha ar visu Denominación de origen :)) Tad nu sagribējās paprovēt uzcepināt tādu īstu klasisku, dzeltenu kliņģeri ar rozīnēm un mandelēm - tā man vismaz sensenos laikos omīte cepa ar savu no Latvijslaikiem saglabāto safrānu, kur pietika ar pāris skaidiņām, lai kliņģeris būtu koši dzeltens :)
Jau iepriekš paldies par variantiem!
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: Gundega Datums: 01.04.2010 11:30
Es gan nelietotu ne margarīnu, ne zemesriekstus, bet sviestu un mandeles (vai lazdu riekstus, vai Indijas riekstus) tā vietā.
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: reno Datums: 01.04.2010 11:55
labam kliņģerim jābūt vēl garšīgākam nākamā dienā -tātad daudz sviesta!
Aprakstā,šķiet ,nebija pieminēts,ka to mīklas desu savērpj,kad veido kliņģeri.
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: no Centra Datums: 01.04.2010 12:26
Paldies - cerams, ka pamatrecepte ir ok. Margarīnu nelietoju vispār un nekur, un zemesrieksti ar negaršo. Būs sviests un mandeles :) Rozīnes tak laikam tumšās labāk, ja? Ā, vēl par safrānu - kas ar tām skaidām jādara - jāmērcē ūdenī un tad jāliek klāt mīklai, vai kā?
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: rutta Datums: 01.04.2010 12:40
Šķipsniņu safrāna aplej ar kādiem 50g ūdens, paturi, lai sakrāsojas un lej visu klāt mīklai.
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: guguce Datums: 01.04.2010 13:03
man ir viena laba pirmskara recepte, ko gan neesmu mēģinājusi, jo man cepeškrāsns nav tā labākā. bet varbūt jāpamēģina beidzot..
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: rutta Datums: 01.04.2010 13:44
guguce- dod šurp arī mums to recepti.
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: guguce Datums: 01.04.2010 13:50
mājās paskatīšos. varbūt tomēr sarīkot kaut kādus draudus savam rumpītim:)
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: rutta Datums: 01.04.2010 16:44
Neesmu kliņģeri cepusi- varbūt šoreiz saņemšos :)
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: Lava Datums: 01.04.2010 19:47
man garšīgam klinģerim ar rozīnēm vien nepietiktu. Man patīk likt iekšā visu ko - žāvētas aprikozes, plūmes, marmelādes, sukādes, kanēli, marcipānu, riekstus, mandeles.
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: no Centra Datums: 01.04.2010 21:14
Lava, tas ir tieši tas, ko es NEgribu. Gribu īstu klasisku kliņģeri - ar rozīnēm, mandelēm un safrānu, un pats galvenais - labu un pareizu mīklu, par kuru arī te mēģinu saņemt ieteikumus. Kad kliņģeris piečammāts ar desmitiem dažādu lietu, tad viņš vairs negaršo pēc kliņģera
|
|
Re: kliņģera recepte |
Autors: Madara Datums: 06.11.2018 16:52
Labdien!
Pagājis jau krietns laiciņš, tomēr vēlos uzzināt, vai atradāt klasiskā kliņģera recepti. Un vai varat, lūdzu, ar to padalīties?
|
|
|