Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Laipni lūgti atpakaļ!

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 kliņģera recepte
Autors: no Centra
Datums:   31.03.2010 22:47

Vai lūdzu kādai nav pa rokai tāda ļoti klasiska un konservatīva kliņģera recepte?
Nesen Spānijā nopirku riktīgi labu safrānu - Azafran de la Mancha ar visu Denominación de origen :)) Tad nu sagribējās paprovēt uzcepināt tādu īstu klasisku, dzeltenu kliņģeri ar rozīnēm un mandelēm - tā man vismaz sensenos laikos omīte cepa ar savu no Latvijslaikiem saglabāto safrānu, kur pietika ar pāris skaidiņām, lai kliņģeris būtu koši dzeltens :)
Jau iepriekš paldies par variantiem!

 Re: kliņģera recepte
Autors: Kika
Datums:   31.03.2010 23:40

Par šo komentāros ir labas atsauksmes->
http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/klingeris/

 Re: kliņģera recepte
Autors: Gundega
Datums:   01.04.2010 11:30

Es gan nelietotu ne margarīnu, ne zemesriekstus, bet sviestu un mandeles (vai lazdu riekstus, vai Indijas riekstus) tā vietā.

 Re: kliņģera recepte
Autors: reno
Datums:   01.04.2010 11:55

labam kliņģerim jābūt vēl garšīgākam nākamā dienā -tātad daudz sviesta!
Aprakstā,šķiet ,nebija pieminēts,ka to mīklas desu savērpj,kad veido kliņģeri.

 Re: kliņģera recepte
Autors: no Centra
Datums:   01.04.2010 12:26

Paldies - cerams, ka pamatrecepte ir ok. Margarīnu nelietoju vispār un nekur, un zemesrieksti ar negaršo. Būs sviests un mandeles :) Rozīnes tak laikam tumšās labāk, ja? Ā, vēl par safrānu - kas ar tām skaidām jādara - jāmērcē ūdenī un tad jāliek klāt mīklai, vai kā?

 Re: kliņģera recepte
Autors: rutta
Datums:   01.04.2010 12:40

Šķipsniņu safrāna aplej ar kādiem 50g ūdens, paturi, lai sakrāsojas un lej visu klāt mīklai.

 Re: kliņģera recepte
Autors: guguce
Datums:   01.04.2010 13:03

man ir viena laba pirmskara recepte, ko gan neesmu mēģinājusi, jo man cepeškrāsns nav tā labākā. bet varbūt jāpamēģina beidzot..

 Re: kliņģera recepte
Autors: rutta
Datums:   01.04.2010 13:44

guguce- dod šurp arī mums to recepti.

 Re: kliņģera recepte
Autors: guguce
Datums:   01.04.2010 13:50

mājās paskatīšos. varbūt tomēr sarīkot kaut kādus draudus savam rumpītim:)

 Re: kliņģera recepte
Autors: rutta
Datums:   01.04.2010 16:44

Neesmu kliņģeri cepusi- varbūt šoreiz saņemšos :)

 Re: kliņģera recepte
Autors: Lava
Datums:   01.04.2010 19:47

man garšīgam klinģerim ar rozīnēm vien nepietiktu. Man patīk likt iekšā visu ko - žāvētas aprikozes, plūmes, marmelādes, sukādes, kanēli, marcipānu, riekstus, mandeles.

 Re: kliņģera recepte
Autors: no Centra
Datums:   01.04.2010 21:14

Lava, tas ir tieši tas, ko es NEgribu. Gribu īstu klasisku kliņģeri - ar rozīnēm, mandelēm un safrānu, un pats galvenais - labu un pareizu mīklu, par kuru arī te mēģinu saņemt ieteikumus. Kad kliņģeris piečammāts ar desmitiem dažādu lietu, tad viņš vairs negaršo pēc kliņģera

 Re: kliņģera recepte
Autors: Madara
Datums:   06.11.2018 16:52

Labdien!

Pagājis jau krietns laiciņš, tomēr vēlos uzzināt, vai atradāt klasiskā kliņģera recepti. Un vai varat, lūdzu, ar to padalīties?

 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Informāciju par pievienotiem komentāriem nosutīt uz manis norādito e-maila adresi
  Autorizācija   *