Sākums  > Ikdienišķās rūpes  > Ķēķis Iziet Ieiet
Izsaku viedokli
 Admina ziņojumi
 Pļāpu stūris
 Atziņas
 Jūtas un prāts
 Nerātnības
 Dalos priekā
 Sūdzos

Ikdienišķās rūpes
 Ģimene
 Ķēķis
 Māja un tehnika
 Pašdarinājumi
 Augi
 Dzīvnieki
 Mīluļu fotogalerija
 Palīdzība zvēriem
 Labdarība

Pieredzes apmaiņa
 Lasīju, redzēju, dzirdēju
 Ēstuves
 Veselība un skaistums
 Mistiķiem un ticīgajiem
 Ceļotājiem
 Darbs un izglītība
 Grāmatvežiem

Sludinājumi
 Maiņas punkts
 Dažādi
 Pērk
 Pārdod
 Īrē un izīrē
 Iepazīšanās
 Testa sadaļa

Laipni lūgti atpakaļ!

Mīļie lasītāji un rakstītāji, sākot ar 29.03.2010 SAP-forumā ir ieviesta reģistrēšanās.
No šī brīža forumu lasīt var visi, bet, lai veiktu ierakstus, ir jāreģistrējas kā lietotājam, norādot e-maila adresi un paroli. Jaunā sistēma neierobežo lietotāju vēlmi par konfidenciālām tēmām rakstīt anonīmi, tas ir - nikus arī turpmāk ir iespējams norādīt pēc izvēles, ar nosacījumu, ka netiek izmantoti citu lietotāju aizņemtie niki, kas ir redzami "Foruma niku statistikā".

Foruma niku statistika

Forumiešu horoskopu statistika

Foruma lietošanas noteikumi

Ieteikumus un sūdzības administrācijai, lūdzu, sūtiet uz mail@sapforums.lv

 Ķēķis
 Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: lana
Datums:   28.07.2010 07:01

Gribu padalities ar gurku salatu recepti,varbut kadai saimniecei noderes.Recepti nemu no:
http://forum.say7.info/topic31417.html
salatini sanak tadi pikanti,asumu var regulet ar kiploku un aso piparu daudzumu.Recepte:
4kg.gurki
1kg.sipoli
1kg.saldie pipari
1kg.burkani
2gab.asie pipari
2gab.kiploki
3ed.k.sals
200gr.ella
200gr.cukurs
200gr.etikis(9%)
Darzenus sagriez,burkanus sarive uz "koriesu"rives,pieliek klat sali,cukuru,ellu un etiki.Atstaj uz divam stundam pa laicinam to visu maisot.Saliek burcinas un sterilize 0,5l burcinas 30 minutes.
Gatavoju uzreiz divas porcijas,izmaksas satadija 5,60ls,kopa sanaca 17gab.900 gr.burkas.






te viss jau sagriezts




galarezultats

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: Veetrasputne
Datums:   28.07.2010 08:43

Paldies par recepti - tiks izmēģināta! :)

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: māsīca Pema
Datums:   28.07.2010 08:52

Paldies, iekārdināji.

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: Made
Datums:   28.07.2010 09:09

Garšīgi izskatās:). Un varen daudz sanācis.

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: rutta
Datums:   28.07.2010 09:12

Paldies par recepti :)

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: Camma
Datums:   28.07.2010 11:07

Sen kauko jaunu gribējās! Paldiesiņās!

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: DAce
Datums:   28.07.2010 12:15

Es saprotu,ka jautājums varbūt kādam šķitīs muļķīgs, bet tomēr:
Saliek burcinas un sterilize 0,5l burcinas 30 minutes
Kurā brīdī liek virsū vāciņus? Un kad viņus aizskrūvē ciet?

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: lana
Datums:   28.07.2010 12:43

DAce,es vacinus lieku virsu uzreiz un aizskruveju ne lidz galam un kad iznemu no udens tad skruveju lidz pasam galam.Bet neesmu parliecinata ka daru pareiz.

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: reno
Datums:   28.07.2010 12:58

Ar vāciņiem tā ir pareizi.
Burkas -tiešām o,9 nevis 0,7?

Bet traks darbs -17(!!!) burkas nosterilizēt!Vai tiešām apēdīsiet:)))
Diez,nevarētu to masu vnk uzkarsēt un pildīt burkās -tā taču daudzus līdzīgus salātus taisa!

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: lana
Datums:   28.07.2010 13:39

reno,speciali izmeriju-lidz pasai augsai 900 gr.Burkas pirku kaiminienes darba vieta, agrak bija Multidarzenu salati ieksa.
Kad salieku daudz savus salatus,tad mazak perkam veikalos un nebija vel ka paliek pari.Berni panem uz savam majam,mammai aizvedu,virs nem uz darbu.
reno,vari iedomaties ja tas butu 0,5litrigas burcinas,tad visu nakti sterilizetu:D

 Re: Gurku salati korejiesu gaume(ziemai)
Autors: pff
Datums:   04.08.2020 23:05

Šos noteikti jāieliek. Nez, ko sīpolu vietā pielikt? 🤔

 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
 Bilde:
Informāciju par pievienotiem komentāriem nosutīt uz manis norādito e-maila adresi
  Autorizācija   *